Julkisivu- ja erikoispesut

Julkisivu- ja erikoispesukohteemme ovat hyvin moninaisia – korkeus, pintamateriaali tai muu ominaisuus ei ole meille rajoite. Pesemme muun muassa tiili-, betoni-, pelti- ja rappauspintoja. Kohteitamme ovat esimerkiksi viljasiilot ja julkiset rakennukset.

Loimaan viljasiilot   Loimaan viljasiilot

Pesimme ja maalasimme noin 10 vuotta sitten Loimaan viljasiilot, jotka näyttävät edelleen kymmenen vuoden jälkeen kuin vastamaalatuilta.

Punalevän eli betoniruosteen poisto

Punalevä on suuri ongelma, jonka poistaminen rakennuksen julkisivusta vaatii ammattikäyttöön kehitetyn biologisen aineen. Käytämme punaleväpesuissa omia kemikaaleja ja suoja-aineitamme. Lähes 10 vuoden tietotaidon ja kokemuksen kautta toimintamme on hioutunut äärimmäisen tehokkaaksi ja toimivaksi.

Punalevänpoisto   Punalevänpoisto

Vahva kemikaalien tuntemus on suuri vahvuutemme. Sekoitamme kemikaalit itse ja käytämme pesuissa omia tuotteitamme. Lue lisää JN-Special punalevänpoisto- ja pinnoitteenpoistoaineista.

Taso- eli vakuumipesu

Vakuumipesu on täysin uudenlainen pesutekniikka, jossa kaikki pesussa käytetty vesi kerätään talteen. Pesu ei siis sotke paikkoja ja muun tilan käyttäminen pesun aikana on vaivatonta. Kysy lisää!

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt

045 671 6272
-

Copyright © 2018 EKN-Group Oy