Pesukemikaalit ja puhdistusvälineet

Valmistamme julkisivupesuaineita ammattikäyttöön. Kahden vakiotuotteemme, JN-Special punalevänpoistaja ja JN-Special pinnoitteenpoistaja, lisäksi toimitamme myös erikoiskemikaalit ja kemikaaliyhdistelmät tilauksesta.

Saat kauttamme myös kemikaalien levitykseen (käsin tai koneellisesti) tarvittavat välineet sekä suojavarusteet.

JN-Special pinnoitteenpoistaja

JN-Special on itse valmistamamme pinnoitteenpoistaja. Esimerkiksi Dipolin kongressikeskuksen kaikki sisäpuoliset maalinpoistot on toteutettu JN-Special pinnoitteenpoistajalla. Tuote on tarkoitettu vain ja ainoastaan koulutettujen ammattilaisten käyttöön. 

Dipolin kongressikeskus   Dipolin kongressikeskus

JN-Special pinnoitteenpoistaja tuoteseloste »
JN-Special pinnoitteenpoistaja käyttöturvallisuustiedote »

JN-Special punalevänpoistaja

JN-Special punalevänpoistaja on ammattikäyttöön kehitetty biologinen aine punelevän eli betoniruosteen poistamiseen. Tuote on tarkoitettu vain ja ainoastaan koulutettujen ammattilaisten käyttöön.

Punalevänpoistaja   Punalevänpoistaja

JN-Special punalevänpoistaja tuoteseloste »
JN-Special punalevänpoistaja käyttöturvallisuustiedote »

Tilauskemikaalit ja -yhdistelmät

Valmistamme asiakaskohtaisia ja yksilöllisiä pesukemikaaleja tilauksesta. Kartoitamme kohteeseen ja työhön parhaiten sopivat kemikaaliyhdistelmät ja menetelmät yhdessä asiakkaan kanssa.

Neuvonta, koulutus ja konsultointi

Neuvomme ja koulutamme asiakkaitamme pesukemikaalien valinnassa sekä puhdistustyössä. Tarjoamme isännöitsijöille ja suunnittelijoille myös laajempaa asiantuntijapalvelua ja konsultointia.

Tiedustelut ja tilaukset

Laaja puhdistustekniikka osaamisemme mahdollistaa kokonaisvaltaiset palvelut aina tuotteista välineisiin ja puhdistusmenetelmiin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kemikaaleistamme, välineistä ja suojavarusteista.

045 671 6272 
-

Copyright © 2018 EKN-Group Oy